Meni

Zagreb, Maksimir - Čret, samostojeća villa za najam, 500m2, 4 garaže + 2 PM

Opis

Maksimir - Čret, na mirnoj i rezidencijalnoj lokaciji nedaleko od Maksimirske park šume i centra grada nalazi se lijepa obiteljska vila površine cca 500 m2, s kolnim ulazom i dvije garaže na 1120 m2 okučnice sa pomno uređenim vrtom. Pristup vili omogućen je kroz velika električna vrata i elegantnim širokim pristupnim putem. Parkiranje je u potpunosti riješeno na parceli; po 3 parkirna mjesta su predviđena u garažama unutar vile i tri vanjska parkirna mjesta.
 

Vila je koncipirana na način da svojim stanarima pruža maksimalni komfor. Na najnižoj etaži nalaze se servisne prostorije, spremište, i vinski podrum. U prizemlju vile smješten je elegantni dnevni salon, blagovaona, kuhinja, spavaća soba s pripadajućom kupaonom i gostinjski WC. Ova etaža trenutno služi kao zasebni stambeni prostor za goste.


Na međukatu smještena je vrlo prostrana i lijepo uređena terasa s pogledom na vrt. Na drugom katu vile nalazi se prostrani dnevni boravak, roditeljska spavača soba sa pripadajućom kupaonom i 2 spavače soba svaka sa svojom kupaonicom, kuhinja i blagovaona.
 
 

 

Šifra: BND-0202
Lokacija: Maksimir
Ulica:Čret
Kategorija: Kuće
Površina:500,00 m2
Cijena:4.750,00 €
Najam:Da
Status:Slobodno
broj parkirnih mjesta: 6
Ukupno katova: 3
Broj spavaćih soba: 5
kupaonica: 4
rezije: 400.00
Grijanje: Centralno
Stanje nekretnine: Uredno
Izvor grijanja: Plin
Namještaj: Namješteno
Broj soba: 8
Broj etaža: Dvokatnica

Dokumenti

Pošaljite upit